Malai cu dovleac alb

de Lau in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 7868 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina malai
  • 1 cana faina alba
  • 1 praf de sare
  • 1 cana de zahar
  • 200 g bostan alb
  • 1 l apa
  • 25 g drojdie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malai cu dovleac alb:

Bostanul curatat si taiat cuburi mici, il punem la fiert in apa cu un praf de sare.

Intr-un vas, amestecam faina de malai cu faina alba, zaharul, sarea. Facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calda, adaugam bostanul fiert cu tot cu apa, amestecam bine, daca este nevoie, mai adaugam apa calda pana rezulta un aluat ca o smantana. 

Lasam dospit la dospit 1 ora. Intr-o tava, amestecam 2 linguri faina, cu 2-4 linguri apa si turnam deasupra, dupa care dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Malai cu dovleac alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovleac cu orez si zahar caramelizat